Kis és középvállalatok

A kis- és középvállalatok felhasználói körébe azon ügyfeleink tartoznak, amelyek éves villamosenergia-felhasználása nem haladja meg az 5 GWh értéket. Szerződött partnereink az egyéni-, mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint a társasházak.

Számukra a villamosenergia-kereskedelem területén bekövetkezett piacnyitás, a szabad villamosenergiakereskedő-váltás új és hatékony lehetőséget kínál költségeik racionalizálására, versenyképességük növelésére.

2008. január 1-jétől az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználók a jogszabályok szerint kötelesek a versenypiaci villamosenergia-kereskedők közül választani. Az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználók szabadon dönthetnek arról, hogy hatósági (egyetemes szolgáltatói) áron vagy valamelyik versenypiaci kereskedőtől vásárolják meg az ellátásukhoz szükséges villamos energiát.
Ügyfeleink számára versenyképes ajánlatokat, magas színvonalú, megbízható és átlátható szolgáltatásokat nyújtunk. Célunk, hogy ügyfeleink elvárásaihoz igazodva, folyamatosan bővülő termékpalettánkkal hozzájáruljunk vállalati ügyfeleink eredményességéhez.

A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATI PARTNEREINK SZÁMÁRA A KÖVETKEZŐ TERMÉKEINKET AJÁNLJUK

Szerződéses konstrukciók

Partner Klasszik – A mindennapok szerződése.

Partner Klasszik Plusz – Az adminisztrációs teher nélküli szerződés.

Zöldáram

További információk

Energetikai Szolgáltatások

Fényőr - Meglévő világítástechnikai rendszer állapotfelmérése és javaslattétel annak korszerűsítésére. Ügyfél igény esetén a világítástechnikai rendszer korszerűsítésének megvalósítása.

Energetikai Tanúsítás - A vonatkozó jogszabályozás szerinti energetikai besorolás. A vizsgált épület állapota, épületgépészeti megoldásai és energiafelhasználásának figyelembe vételével elkészülő energetikai számítás.

Energetikai Felülvizsgálat - A vonatkozó jogszabályozás rendelkezése alapján meghatározott hőtermelő és légkondicionáló berendezésekkel rendelkező vállalatok kötelezettek a felülvizsgálat lefolytatására, mely tájékoztatást nyújt ezen berendezések energetikai hatékonyságáról.

Napenergia - Napelemes rendszer kulcsrakész telepítése háztartási méretű kiserőmű (HMKE) és kiserőmű (KE) kategóriákban.

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, e-számlával vagy számlamagyarázóval kapcsolatos információk az Online ügyfélszolgálat menüpontban találhatóak.

A villamosenergia-versenypiacról, szerződésekről, kereskedőváltásról információk és a gyakran feltett kérdésekre válaszok a GYIK menüpontban találhatóak.