Nagyvállalatok

A nagyvállalatok felhasználói körébe azon ügyfeleink tartoznak, amelyek éves villamosenergia-felhasználása meghaladja az 5 GWh értéket. Számukra a villamosenergia-kereskedelem területén bekövetkezett piacnyitás, a szabad villamosenergiakereskedő-váltás új és hatékony lehetőséget kínál költségeik racionalizálására, versenyképességük növelésére.

2008. január 1-jétől az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználók, a jogszabályok szerint kötelesek a versenypiaci kereskedők közül választani. Az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználók szabadon dönthetnek arról, hogy hatósági (egyetemes szolgáltatói) áron vagy valamelyik versenypiaci kereskedőtől vásárolják meg az ellátásukhoz szükséges villamos energiát.

Villamosenergia-kereskedőként üzletfeleinknek versenyképes ajánlatokat és magas színvonalú, megbízható, átlátható szolgáltatásokat nyújtunk. Célunk, hogy ügyfeleink elvárásaihoz igazodva, folyamatosan bővülő termékpalettánkkal és szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk nagyvállalati partnereink eredményességéhez.

NAGYVÁLLALATI PARTNEREINK RÉSZÉRE A KÖVETKEZŐ TERMÉKEINKET AJÁNLJUK

Szerződéses konstrukciók

Partner Komfort – Az egyszerű üzleti megoldás terméke.

Partner Pro – Legkedvezőbb feltételek profi, menetrendet adó felhasználók részére.

Partner Flexi –Rugalmas és testreszabott termék.

Zöldáram

További információk

Értéknövelt szolgáltatások

Fényőr - Meglévő világítástechnikai rendszer állapotfelmérése és javaslattétel annak korszerűsítésére. Ügyfél igény esetén a világítástechnikai rendszer korszerűsítésének megvalósítása.

Energetikai Tanúsítás - A vonatkozó jogszabályozás szerinti energetikai besorolás. A vizsgált épület állapota, épületgépészeti megoldásai és energiafelhasználásának figyelembe vételével elkészülő energetikai számítás.

Energetikai Felülvizsgálat - A vonatkozó jogszabályozás rendelkezése alapján meghatározott hőtermelő és légkondicionáló berendezésekkel rendelkező vállalatok kötelezettek a felülvizsgálat lefolytatására, mely tájékoztatást nyújt ezen berendezések energetikai hatékonyságáról.

Energetikai Audit - Az energiahatékonyságról szóló törvény rendelkezése alapján a nagyvállalatok kötelezettek nergetikai audit lefolytatására. Az energetikai audit meghatározott vizsgálati módszert jelent, mely során az energiaveszteség feltárás mellett korszeru módszerek alkalmazásának
lehetőségeit is vizsgáljuk.

ISO 50001 - Az energiahatékonyságról szóló törvény rendelkezése alapján a kötelező energetikai audit kiváltható az MSZ EN ISO 50001 szabvány szerinti energiairányítási rendszerrel. A felkészítés során az energiairányítási rendszer integrálható már meglévő menedzsment rendszerekbe.

Energetikai Szakreferens -  A jogszabályi kötelezettség szerinti energetikai szakreferens szolgáltatás ellátása. Az energetikai szakreferens az energiafogyasztás nyomon követése mellett beruházási javaslatokat készít és gondoskodik a vállalat energiahatékony szemléletmódjának fejlesztéséről.

Napenergia - Napelemes rendszer kulcsrakész telepítése háztartási méretű kiserőmű (HMKE) és kiserőmű (KE) kategóriákban.

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, e-számlával vagy számlamagyarázóval kapcsolatos információk az Online ügyfélszolgálat menüpontban találhatóak.

A villamosenergia-versenypiacról, szerződésekről, kereskedőváltásról információk és a gyakran feltett kérdésekre válaszok a GYIK menüpontban találhatóak.