Önkormányzatok, közszolgáltató intézmények

Társadalmi célú, közfeladatokat ellátó szervezetek, önkormányzatok, államigazgatási szervek, egyházak és alapítványok, valamint az általuk működtetett oktatási és egészségügyi intézmények számára az alábbi termékeinket és szolgáltatásainkat ajánljuk:

Szerződéses konstrukciók

Partner Klasszik – A mindennapok szerződése.
 

Zöldáram

További információk
 

Értéknövelt Szolgáltatások

Klímastratégia készítése Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálási tevékenység lebonyolításában való részvétel.

Önkormányzatok részére képzési program Az önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése pályázaton nyert önkormányzatoknak az energetikai beruházással érintett épületek állandó használói részére tájékoztatási és képzési anyag kidolgozása, az oktatás megtartása.

Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv (SECAP)Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv elkészítése önkormányzatok részére, amelyben rögzítésre kerülnek a károsanyag kibocsátás csökkentését célzó intézkedések.

Energiamegtakarítási intézkedési terv Vonatkozó jogszabálynak megfelelően, a közintézményre vonatkozó energiamegtakarítási intézkedési terv elkészítése.

Energetikai szakreferens - A vonatkozó jogszabálynak megfelelően, az energetikai szakreferensi feladatok teljes körű ellátása.

Világításkorszerűsítés - A meglévő világítástechnikai rendszer átfogó felülvizsgálata és javaslattétel annak korszerűsítésére, a teljes körű kivitelezést is elvégezve.

Energetikai Tanúsítás - A vonatkozó jogszabályozás szerint az épületek energetikai minőségi vizsgálatának elvégzése, a tanúsítvány kiállítása.

Energetikai Felülvizsgálat - Hőtermelő- és klíma berendezések jogszabály szerinti, kötelező energetikai felülvizsgálata.

Napenergia - Kulcsrakész napelemes rendszerek telepítése önkormányzati intézmények és vállalkozások, illetve vállalatok számára.

Elektromos töltőállomások - Az elektromos töltőállomások beszerzése, teljes körű kivitelezése és üzemeltetése.

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, e-számlával vagy számlamagyarázóval kapcsolatos információk az Online ügyfélszolgálat menüpontban találhatóak.

A villamosenergia-versenypiacról, szerződésekről, kereskedőváltásról információk és a gyakran feltett kérdésekre válaszok a GYIK menüpontban találhatóak.

  

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSOK

Az MVM Partner Zrt. felelős energiakereskedőként, a villamos energiát közbeszerzési eljárással vásárlók megbízható partnere. Társaságunk az elmúlt években számos közbeszerzési eljárást megnyert, így ebben a szegmensben is jelentős tapasztalatra tett szert.

Amennyiben közbeszerzési ügyekkel kapcsolatos kérdése van, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az mvmp@mvmp.hu címen.