Önkormányzatok, közszolgáltató intézmények

Társadalmi célú, közfeladatokat ellátó szervezetek, önkormányzatok, államigazgatási szervek, egyházak és alapítványok, valamint az általuk működtetett oktatási és egészségügyi intézmények számára az alábbi termékeinket és szolgáltatásainkat ajánljuk:

Szerződéses konstrukciók

Partner Klasszik – A mindennapok szerződése.

Zöldáram

További információk

Értéknövelt Szolgáltatások

Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv (SECAP) - Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv elkészítése önkormányzatok részére, amellyel közvetlenül hozzájárulhatnak az energiával és az éghajlattal kapcsolatos kihívások helyi megoldásához, a klímaváltozás hatásainak enyhítéséhez.

Energiamegtakarítási intézkedési terv - A vizsgált közintézményre vonatkozó energiamegtakarítási intézkedési terv összeállítása, amely tartalmazza az épület jelenlegi energetikai állapotának felmérését, energiahatékonyságot növelő javaslatokat, beruházási lehetőségeket és az általuk elérhető energiamegtakarítás mértékét. 

Energetikai szakreferens - A jogszabályi kötelezettség szerinti energetikai szakreferens szolgáltatás ellátása. Az energetikai szakreferens az energiafogyasztás nyomon követése mellett beruházási javaslatokat készít és gondoskodik a vállalat energiahatékony szemléletmódjának fejlesztéséről.

Fényőr - Meglévő világítástechnikai rendszer állapotfelmérése és javaslattétel annak korszerűsítésére. Ügyfél igény esetén a világítástechnikai rendszer korszerűsítésének megvalósítása.

Energetikai Tanúsítás - A vonatkozó jogszabályozás szerinti energetikai besorolás. A vizsgált épület állapota, épületgépészeti megoldásai és energiafelhasználásának figyelembe vételével elkészülő energetikai számítás.

Energetikai Felülvizsgálat - A vonatkozó jogszabályozás rendelkezése alapján meghatározott hőtermelő és légkondicionáló berendezésekkel rendelkező vállalatok kötelezettek a felülvizsgálat lefolytatására, mely tájékoztatást nyújt ezen berendezések energetikai hatékonyságáról.

Napenergia - Napelemes rendszer kulcsrakész telepítése háztartási méretű kiserőmű (HMKE) és kiserőmű (KE) kategóriákban.

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, e-számlával vagy számlamagyarázóval kapcsolatos információk az Online ügyfélszolgálat menüpontban találhatóak.

A villamosenergia-versenypiacról, szerződésekről, kereskedőváltásról információk és a gyakran feltett kérdésekre válaszok a GYIK menüpontban találhatóak.

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSOK

Az MVM Partner Zrt. felelős energiakereskedőként, a villamos energiát közbeszerzési eljárással vásárlók megbízható partnere. Társaságunk az elmúlt években számos közbeszerzési eljárást megnyert, így ebben a szegmensben is jelentős tapasztalatra tett szert.

Amennyiben közbeszerzési ügyekkel kapcsolatos kérdése van, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az mvmp@mvmp.hu címen.