Értéknövelt szolgáltatások

Az energiatudatosság és az energiahatékony működés egyre nagyobb szerepet kap mind a vállalatok, mind a települések életében. Széles körű szolgáltatás kínálatunkban megtalálhatóak az energiafogyasztás racionalizálását, az energiahatékonyság növelését, valamint az energiahatékonysági törvényi kötelezettségek kielégítését szolgáló megoldások – többek között például energetikai audit, energetikai szakreferens, világításkorszerűsítés stb.
A természetben rejlő, folyamatosan megújuló energiaforrások használatával részben vagy akár teljes egészében biztosítható egy-egy felhasználási hely energiaellátása. Szolgáltatásaink között szerepel napelemes rendszerek tervezése és kulcsrakész telepítése, legyen az háztartási méretű kiserőmű vagy kiserőmű.
Az e-autózást kiszolgáló töltő-infrastruktúrával állunk ügyfeleink rendelkezésére az igény megfogalmazásától kezdve a felmérésen, tervezésen, komplex kivitelezésen keresztül, egészen az elkészült töltőállomások üzemeltetéséig, mind AC, mind DC töltők tekintetében - legyen szó akár üzleti, stratégiai vagy törvényi kötelezettségből adódó telepítésről. Igényeit egyetlen egységtől akár egy egész töltő HUB-ig (több elektromos töltőből álló csomópont) ki tudjuk szolgálni, országos lefedettséggel, tapasztalt szakembergárdával, megbízható töltőberendezés választékkal.
A Smart City koncepció olyan hatékony és eredményes működést takar, amely hosszú távú, fenntartható fejlődést tesz lehetővé a település számára és magas életminőséget biztosít a lakosoknak. Az önkormányzatok számára nyújtott energetikai szolgáltatásaink a városok energiahatékonyságának javítását támogatják. Fontosnak tartjuk a stratégiai partnerség kialakítását az önkormányzatokkal, amelynek keretein belül a város kihívásaira, fejlesztési igényeire közösen együttműködve biztosítunk megoldást.