Értéknövelt szolgáltatások

Tekintse át értéknövelt szolgáltatásainkat és válassza az igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

A természetben rejlő, folyamatosan megújuló energiaforrások használatával részben vagy akár teljes egészében biztosítható egy-egy felhasználási hely energiaellátása. Szolgáltatásaink között szerepel megújuló energiatermelő napelemes rendszerek tervezése és kulcsrakész telepítése, legyen az háztartási méretű kiserőmű vagy kiserőmű.

Az energiatudatosság és az energiahatékony működés egyre nagyobb szerepet kap mind a vállalatok, mind a települések életében. Széles körű szolgáltatás kínálatunkban megtalálhatóak az energiafogyasztás racionalizálását, az energiahatékonyság növelését, valamint az energiahatékonysági törvényi kötelezettségek kielégítését szolgáló megoldások – többek között például energetikai audit, energetikai szakreferens, világításkorszerűsítés stb.

A Smart City koncepció olyan hatékony és eredményes működésű város kialakítását jelenti, amely hosszú távú, fenntartható fejlődést tesz lehetővé a település számára és magas életminőséget biztosít a lakosoknak. Az önkormányzatok számára nyújtott energetikai szolgáltatásaink a városok energiahatékonyságának javítását támogatják (például stratégiai energia audit, akcióterv és energiamegtakarítási intézkedési terv elkészítése). Fontosnak tartjuk a stratégiai partnerség kialakítását az önkormányzatokkal, amelynek keretein belül a város kihívásaira, fejlesztési igényeire közösen együttműködve biztosítunk megoldást.

Az e-autózást kiszolgáló töltő-infrastruktúrával állunk ügyfeleink rendelkezésére az igény megfogalmazásától kezdve a felmérésen, tervezésen, komplex kivitelezésen keresztül, egészen az elkészült töltőállomások üzemeltetéséig, mind AC, mind DC töltők tekintetében - legyen szó akár üzleti, stratégiai vagy törvényi kötelezettségből adódó telepítésről. Igényeit egyetlen egységtől akár egy egész töltő HUB-ig (több elektromos töltőből álló csomópont) ki tudjuk szolgálni, országos lefedettséggel, tapasztalt szakembergárdával, megbízható töltőberendezés választékkal.