Elektronikus számla

ÜGYFELEINK KÉNYELME ÉRDEKÉBEN CSATLAKOZTUNK A DÍJNET ÉS AZ INNODOX TECHNOLOGIES ELEKTRONIKUS SZÁMLAPORTÁL ONLINE SZÁMLAKEZELŐ RENDSZERÉHEZ.

·        A számlakezelő partnereink elérhetőségein www.dijnet.hu és eszamla.printsoft.co.hu egyszerűen tájékozódhatnak ügyfeleink.

·        Az e-számla – adattartalmát tekintve – megegyezik a papíralapú számlával.

·        Az elektronikus formában kiállított számla bemutatása az interneten történik, amelynek elkészültéről a rendszer – a regisztráció során megadott kapcsolattartói e-mail címre – értesítést küld.

·         A hiteles e-számla elektronikus aláírással valamint a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel ellátott, így megfelel az elektronikus számlára vonatkozó jogszabályban előírt        követelményeknek. Ennek köszönhetően hivatalos ügyintézés esetén ugyanolyan értékű, mint a papíralapú számla.

·        Az e-számlák az interneten keresztül megtekinthetők és akár ki is fizethetők.

·         A rendszer a számlák átlátható kezelésére és tárolására is lehetőséget ad: visszakereshetők a szolgáltató neve és a kiállítás dátuma szerint, vagy igény szerint pdf formátumban le is tölthetők.

AZ ELEKTRONIKUS SZÁMLÁT (E-SZÁMLÁT) AZOKNAK A VÁLLALKOZÁSOKNAK ajánljuk, amelyek

·         kényelmesen, egyszerűen, gyorsan és biztonságosan kívánják kezelni számláikat,

·         mentesülni szeretnének a kézbesítetlen, elkeveredett számlák és az azok miatti ügyintézési teher alól,

·         odafigyelnek környezetükre.

ÉRDEMES ELEKTRONIKUS SZÁMLÁRA VÁLTANI, mivel

·        Biztonságos: a rendszert egyéni bejelentkezéssel lehet elérni, így csak a jelszó birtokosa tud hozzáférni a bizalmas adatokhoz.

·        Kényelmes: a számlák az interneten keresztül bárhol és bármikor elérhetők, megtekinthetők és kifizethetők. Egyetlen felületen megvalósítható a számlák fogadása és tárolása. Az elektronikus  számlakezelő felületen nem csak az MVM Partner Zrt., hanem más szolgáltatók által kibocsátott számlák is kezelhetők.

·        Gyors: nincs postai kézbesítési idő, a számla a kiállítást követően szinte azonnal látható az internetes felületen, amelyről a rendszer e-mail értesítést küld.

·        Kíméli a környezetet: a papírmentes számlakezelés környezetbarát megoldás. A papírszámlák nem halmozódnak fel, hiszen lehetőség van azok saját számítógépen történő tárolására és igény  szerinti visszakeresésére.

·        Díjmentes: a regisztráció, a rendszer használata és annak valamennyi szolgáltatása ingyenes.

AMENNYIBEN FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT KÉRJÜK, TÁJÉKOZÓDJON VÁLASZTOTT SZÁMLAKEZELŐ PARTNEREINKRŐL, VALAMINT A REGISZTRÁCIÓ MÓDJÁRÓL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEK BÁRMELYIKÉN:

·         Partner vonal: 06 80 22 44 22

·         E-mail: ertekesites@mvmp.hu

·         Levélcím: 1518 Budapest, Pf. 127.

·         Honlap: www.dijnet.hu